Նշվել է ամենաօգտակար հյութը

Նռան հյութը, որն ավելի լավ է ինքնուրույն եփել, օգնում է վերականգնել ուժը և բարելավել իմունիտետը, Sputnik ռադիոյին տված հարցազրույցում ասել է բժշկական գիտությունների թեկնածու, սննդաբան, կանխարգելիչ ինտեգրատիվ բժշկության դոկտոր Ռիմմա Մոիսենկոն։

 

Նռան հյութը պատկանում է բնական իմունոմոդուլյատորներին, այն հարուստ է հակաօքսիդանտներով և անտոցիանիններով, ինչպես նաև բարենպաստ ազդեցություն ունի աղիների աշխատանքի վրա, որտեղ ձևավորվում են իմունային բջիջների զգալի մասը, ըստ shantnews-ի՝ նշել է Մոիսենկոն։

«Նռան հյութը միշտ համարվել է ամենաօգտակար հյութը։ Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ հակաօքսիդանտներ և անտոցիանիններ՝ ակտիվ նյութեր, որոնք աջակցում են իմունային պատասխանին։ Այն բնական իմունոմոդուլատոր է։ Նռան հյութը նաև բարելավում է աղիների աշխատանքը», – բացատրել է նա:

 

Դիետոլոգի խոսքով՝ նռան հյութի օգտագործումը ուժ է տալիս, առաջացնում էներգիայի ալիքի զգացում։ Որոշ դեպքերում այս ազդեցությունը կապված է արյան մեջ հեմոգլոբինի մակարդակի բարձրացման հետ, ասել է Մոիսենկոն։

 
 

«Նռան հյութը բարձրացնում է արյան մեջ հեմոգլոբինի մակարդակը և օգնում է երկաթի դեֆիցիտի անեմիայի բուժմանը. այն հաճախ հայտնաբերվում է այն մարդկանց մոտ, ովքեր բողոքում են ուժի պակասից: Դա պայմանավորված է նռան հյութում առկա վիտամին C-ով, տերպեններով, պղնձով և երկաթով», – ասել է նա:

Մեկնաբանություններ
Լրահոս
Loading...
End of content.
No more posts to load.